Το καλάθι είναι άδειο

Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό κατάστημα fiori.gr, την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας με επωνυμία ΕΛΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΜΟΝ/ΠΗ ΙΚΕ με ΑΦΜ 800511987 και έδρα στη Γλυφάδα, Οδός Δουσμάνης 10, ΤΚ 16675.

Χρησιμοποιώντας ή πραγματοποιώντας αγορές στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα fiori.gr δίνετε την συγκατάθεσή σας στους κατωτέρω όρους και προϋποθέσεις. Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις, τότε οφείλει να μην προβεί σε χρήση του καταστήματος.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Όταν επισκέπτεστε το fiori.gr, αποστέλλετε παραγγελίες ή ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails), επικοινωνείτε με το fiori.gr με ηλεκτρονικό τρόπο. Ως εκ τούτου αποδέχεστε το δικαίωμα του fiori.gr, κατ' αντιστοιχία, να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο. Συμφωνείτε εκ των προτέρων ότι οι ηλεκτρονικές αυτές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτών, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε γραπτή μορφή.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στο fiori.gr, όπως, ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά, κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα, εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών), ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας του Ηλεκτρονικού Καταστήματος fiori.gr και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

Απαγορεύεται η συλλογή και χρήση οποιονδήποτε προϊοντικών καταλόγων, περιγραφών προϊόντων ή τιμών του Ηλεκτρονικού Καταστήματος fiori.gr και των περιεχομένων σε αυτό, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση του fiori.gr.

ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Το fiori.gr παρέχει στους πελάτες του περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης του Ηλεκτρονικού Καταστήματος fiori.gr, για την τοποθέτηση παραγγελιών και την επικοινωνία με την εταιρία. Η εν λόγω άδεια δεν εμπεριέχει το δικαίωμα μεταπώλησης.

Οι επισκέπτες του fiori.gr διατηρούν ένα περιορισμένο, ανακλήσιμο, και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσουν έναν υπερ-σύνδεσμο (hyperlink) για την αρχική σελίδα fiori.gr σε δικτυακό χώρο ιδιοκτησίας τους, εφ' όσον αυτός ο υπερ-σύνδεσμος δεν περιγράφει το Ηλεκτρονικό Κατάστημα fiori.gr, ή τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του με ένα ψεύτικο ή παραπλανητικό τρόπο.

Οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση διακόπτει την άδεια χρήσης ή πρόσβασης που χορηγείται από την εταιρεία.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ fiori.gr

Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα fiori.gr παρέχεται "ΩΣ ΕΧΕΙ" και "ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ". Το fiori.gr δεν πραγματοποιεί καμία εκπροσώπηση ή εξουσιοδότηση οποιασδήποτε μορφής, εκφρασμένη ή υποδηλούμενη τόσο για την λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος όσο και για τις πληροφορίες, περιεχόμενο, υπηρεσίες, υλικό ή προϊόντα που περιέχονται σε αυτό. Για το λόγο αυτό, οι χρήστες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος συμφωνούν στην χρήση αυτού με δική τους ευθύνη.

Το fiori.gr έχει καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την απρόσκοπτη καθώς και την καλύτερη δυνατή λειτουργία του Ηλεκτρονικού Καταστήματος fiori.gr, αλλά δεν εγγυάται ότι το Ηλεκτρονικό Κατάστημα fiori.gr, οι servers ή τα μηνύματα Ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία αποστέλλονται από το fiori.gr δεν περιέχουν ιούς ή άλλα βλαπτικά στοιχεία. Το fiori.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για καταστροφές οποιασδήποτε μορφής που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιορισμένων, σε άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, συμπτωματικές και επακόλουθες.

PRICES

Οι τιμές λιανικής που αναφέρονται στην ιστοσελίδα του fiori.gr είναι σε ευρώ και περιλαμβάνουν όλες τις φορολογικές επιβαρύνσεις (ΦΠΑ) εκτός από τα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Πελάτη και εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της παραγγελίας ενώ τιμολογούνται στο τέλος της παραγγελίας επιπλέον της τιμής των επιλεχθέντων προϊόντων. Λεπτομέρειες για τα έξοδα αποστολής μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα του fiori.gr στον τομέα "Τρόποι αποστολής".

Ο πελάτης ανάλογα με τη μέθοδο πληρωμής μπορεί να επιβαρυνθεί επιπλέον έξοδα. Για λεπτομέρειες σχετικά με τους τρόπους πληρωμής μπορείτε να επισκεφτείτε τον τομέα "Τρόποι πληρωμής" ιστοσελίδας του fiori.gr

Το fiori.gr επιφυλάσσει το δικαίωμα τροποποίησης των τιμών που εφαρμόζονται στα προϊόντα της ιστοσελίδας του σε οποιαδήποτε στιγμή αλλά δεσμεύεται να εφαρμόσει τις τιμές που αναγράφονταν στην ιστοσελίδα κατά τη στιγμή της παραγγελία σας.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Το fiori.gr καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να υπάρχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ακρίβεια στα χαρακτηριστικά των προϊόντων που εμφανίζονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Παρόλα αυτά, το fiori.gr δεν φέρει ευθύνη σε περίπτωση που τα χαρακτηριστικά ή άλλο περιεχόμενο σχετικό με τα προϊόντα που πωλούνται στο fiori.gr είναι ανακριβές, ελλιπές, μη ενημερωμένο ή λανθασμένο με οποιοδήποτε τρόπο.  

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων δεν είναι δεσμευτικές. Οι παραγγελίες διεκπεραιώνονται μέσα στο πλαίσιο των διαθέσιμων αποθεμάτων μας.
Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα μας δεν είναι διαθέσιμο στο απόθεμά μας, δεσμευόμαστε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εντός 3 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της παραγγελίας πληροφορώντας σας για το χρονικό διάστημα εντός του οποίου θα μπορεί να σας παραδοθεί το προϊόν.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Αλλαγή Προϊόντων
Κάθε αλλαγή θα πρέπει να γίνεται μέσα σε 8 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής, με την απόδειξη αγοράς  που συνοδεύει το προϊόν. Τα προϊόντα που θα αλλαχθούν θα πρέπει να επιστραφούν άθικτα, μέσα στη συσκευασία τους, χωρίς να έχουν ανοιχτεί ή συναρμολογηθεί– και τα προϊόντα που θα αγοραστούν θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.
Στην περίπτωση αλλαγής όλα τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη.

 Ελαττωματικά Προϊόντα
 Σε περίπτωση τυχόν ελαττωματικών προϊόντων κατά την παράδοση, σας καλούμε να επικοινωνήσετε με το fiori.gr, μέσα σε 5 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής, εφόσον διαθέτετε την απόδειξη αγοράς που συνοδεύει το προϊόν, προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμά σας να ζητήσετε αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. Αντικατάσταση του προϊόντος μπορεί να γίνει μόνο εάν προσκομιστεί η συσκευασία του και μόνο εάν το ελάττωμα δεν προέρχεται από κακή χρήση του καταναλωτή ή παραβίαση των οδηγιών χρήσης του προϊόντος.
Η εταιρεία μας λαμβάνει κάθε δυνατό μέτρο ώστε όλα τα προϊόντα να συσκευάζονται ειδικά και προσεκτικά προκειμένου να φθάσουν σε εσάς χωρίς φθορές.
Σε περίπτωση όμως που διαπιστώσετε ότι υπάρχουν φθορές ή/και κάποιο ελάττωμα στο προϊόν, τότε καλείστε να μας ενημερώσετε επικοινωνώντας μαζί μας στο e-mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή/και τηλεφωνικά στο τηλέφωνο επικοινωνίας 210 6095410, δηλώνοντάς μας αν επιθυμείτε να σας αποσταλεί νέο προς αντικατάσταση ή αν επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για επιστροφή χρημάτων. Σε κάθε περίπτωση, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν το ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 Ακύρωση παραγγελίας
 Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία, αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν, μπορείτε να μας καλέσετε στο 210 6095410 εντός 24 ωρών και να ακυρώσετε  την παραγγελία σας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
Το fiori.gr σέβεται τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών του και έχει δημιουργήσει ειδική σελίδα με τίτλο "Πολιτική Απορρήτου" όπου υπάρχει λίστα με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των επισκεπτών αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα τα οποία εισάγουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα fiori.gr. Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην εν λόγω σελίδα.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟΣ ΝΟΜΟΣ – ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ

Οι επισκέπτες του Ηλεκτρονικού Καταστήματος fiori.gr συμφωνούν αυτόματα ότι οι συγκεκριμένοι Όροι Χρήσης υπόκεινται στους Νόμους του Ελληνικού Κράτους σχετικά με όποια διαφωνία προκύψει μεταξύ των χρηστών και του Ηλεκτρονικού Καταστήματος fiori.gr.
Οποιαδήποτε διαφωνία που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την χρήση του Ηλεκτρονικού Καταστήματος fiori.gr ή με τα προϊόντα που πωλούνται μέσω αυτού, θα γίνεται κατ' αρχάς προσπάθεια να επιλυθεί εξωδικαστικά. Σε περίπτωση μη επίτευξης τέτοιου είδους επίλυσης, οι διαφωνίες και σχετικά θέματα θα επιλύονται στα αρμόδια Δικαστήρια.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΩΝ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
Το fiori.gr διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα, την εμπορική της πολιτική και τους Όρους Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή κρίνει απαραίτητο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ fiori.gr
Για κάθε διευκρίνιση σχετική με το Ηλεκτρονικό Κατάστημα fiori.gr, οι χρήστες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο:  210 6095410 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


 

Credit cards  paypal